1. Aantallen opschrijven voor aanvullen bar
  2. Al 1 glasbak meenemen naar beneden en leegmaken inton in waste lounge (aan leveranciersingang)
  3. Glasbak vullen (zie punt 1)

IMG_1474.HEIC

  1. Bar aanvullen
  2. Cocktail gedeelte alles weg zetten op bar -> heet water over inox gieten + afvegen met votje + droog vegen met papier. Crushed ice weg gieten.
  3. Bier gedeelte -> alles in frigo wegsteken. Roostertje wegnemen en afvegen. Eronder heet water in gieten en laten afwateren in afvoer. Alles afvegen met votje en nadien droog vegen met papier.
  4. Koffie gedeelte -> rooster wegnemen en afvegen. Eronder heet water in gieten en laten afwateren in afvoer. Alles afvegen met votje.
  5. Opvangbak koffiegruis eruit halen en leeg maken in vuilbak. Staaf en bak uitspoelen onder de kraan en afdrogen met papier. Erna terug plaatsen.
  6. Inox plaatjes (halve maantjes) aan de grinders + matje + duw ding :) afkuisen en daarna heel het wit marmeren blad afvegen met votje en nadien droog vegen met papier. Grinders uit zetten (naar 0 draaien).
  7. Lampjes opzet wijnkoelers uitzetten.
  8. Lampje frigo uitzetten (zwart houdertje in zwart bakje)
  9. Laatste wasjes glazen + afdrogen
  10. Gootsteen gedeelte -> afkuisen + gootsteen laten leeglopen en al het afval in de vuilbak.
  11. Afwasmachine uitzetten (blijven duwen op uit/aan knop)
  12. Laatste afval of glas naar beneden brengen naar de waste lounge.
  13. Placemats poetsen (tussendoor normaal al veel gedaan)