- Aantallen opschrijven voor aanvullen bar
- Al 1 glasbak meenemen naar beneden en leegmaken inton in waste lounge (aan leveranciersingang)
- Glasbak vullen (zie punt 1)

- Bar aanvullen
- Cocktail gedeelte alles weg zetten op bar -> heet water over inox gieten + afvegen met votje + droog vegen met papier. Crushed ice weg gieten.
- Bier gedeelte -> alles in frigo wegsteken. Roostertje wegnemen en afvegen. Eronder heet water in gieten en laten afwateren in afvoer. Alles afvegen met votje en nadien droog vegen met papier.
- Koffie gedeelte -> rooster wegnemen en afvegen. Eronder heet water in gieten en laten afwateren in afvoer. Alles afvegen met votje.
- Opvangbak koffiegruis eruit halen en leeg maken in vuilbak. Staaf en bak uitspoelen onder de kraan en afdrogen met papier. Erna terug plaatsen.
- Inox plaatjes (halve maantjes) aan de grinders + matje + duw ding :) afkuisen en daarna heel het wit marmeren blad afvegen met votje en nadien droog vegen met papier. Grinders uit zetten (naar 0 draaien).
- Lampjes opzet wijnkoelers uitzetten.
- Lampje frigo uitzetten (zwart houdertje in zwart bakje)
- Laatste wasjes glazen + afdrogen
- Gootsteen gedeelte -> afkuisen + gootsteen laten leeglopen en al het afval in de vuilbak.
- Afwasmachine uitzetten (blijven duwen op uit/aan knop)
- Laatste afval of glas naar beneden brengen naar de waste lounge.
- Placemats poetsen (tussendoor normaal al veel gedaan)