Please use the following checklist when ending the kitchen service (or going into service coupé after lunch).

<aside> 💡 Every item is evenly important, but make sure to leave the kitchen ONLY when it's safe to leave it unattended (gas appliances, electricity).

</aside>

  1. Alle hand- & vaatdoeken in wasmand aan afwasmachine deponeren.
  2. Airco uitschakelen (indien aan).
  3. Afzuiging (dampkap) uitschakelen (Loxone domotica app).
  4. Vaatwasmachine uitschakelen in zekeringkast!
  5. Fornuizen en toestellen op gas uitschakelen en extra controleren dat zeker alle waakvlammen uit zijn. Ook visueel controleren dat alles afstaat en niets meer warm staat.
  6. Oven uitschakelen in zekeringkast!
  7. Friteuses uitschakelen (zowel in zekeringkast als de die op gas).
  8. Vuilbakken leeg halen en restafvalzakken in grijze container achteraan deponeren. Vuilbakken proper maken!
  9. Bakken van leveranciers achteraan aan koffiemachine plaatsen voor terugname, soort per soort.
  10. Alle bestek, borden, porselein en keukenmateriaal schoonmaken.
  11. Werktafels proper maken.
  12. Grond vegen.
  13. Verlichting van koelkasten uitschakelen.
  14. Zwarte dienbladen in leer schoonmaken met een vochtige doek.
  15. Goederenlift schoonmaken.
  16. Algemene controle op ordelijkheid in de keuken.