Please use the following checklist when ending the kitchen service (or going into service coupé after lunch).
<aside>
💡 Every item is evenly important, but make sure to leave the kitchen ONLY when it's safe to leave it unattended (gas appliances, electricity).
</aside>
- Alle hand- & vaatdoeken in wasmand aan afwasmachine deponeren.
- Airco uitschakelen (indien aan).
- Afzuiging (dampkap) uitschakelen (Loxone domotica app).
- Vaatwasmachine uitschakelen in zekeringkast!
- Fornuizen en toestellen op gas uitschakelen en extra controleren dat zeker alle waakvlammen uit zijn. Ook visueel controleren dat alles afstaat en niets meer warm staat.
- Oven uitschakelen in zekeringkast!
- Friteuses uitschakelen (zowel in zekeringkast als de die op gas).
- Vuilbakken leeg halen en restafvalzakken in grijze container achteraan deponeren. Vuilbakken proper maken!
- Bakken van leveranciers achteraan aan koffiemachine plaatsen voor terugname, soort per soort.
- Alle bestek, borden, porselein en keukenmateriaal schoonmaken.
- Werktafels proper maken.
- Grond vegen.
- Verlichting van koelkasten uitschakelen.
- Zwarte dienbladen in leer schoonmaken met een vochtige doek.
- Goederenlift schoonmaken.
- Algemene controle op ordelijkheid in de keuken.